Μετανάστευση

  Δημοσιεύτηκε: 20 Δεκέμβριος 2023

  Πόσοι είναι πια αυτοί οι «γνωστοί στις Αρχές», που κυκλοφορούν ανάμεσά μας, σκοτώνουν, ληστεύουν και βιάζουν ανενόχλητοι σε ολόκληρη την Ελλάδα; Με βάση ποιους νόμους αποφυλακίζονται για να συνεχίζουν την εγκληματική τους δραστηριότητα;

  Δημοσιεύτηκε: 17 Δεκέμβριος 2023

  Ο Αντώνης Σαμαράς έκανε ένα πολιτικά ασυγχώρητο λάθος στην τελευταία δημόσια παρέμβαση του, είπε την αλήθεια. Η τροπολογία των Αδωνο-Καιρίδηδων, η τροπολογία του αίσχους, συνοψίζει όσο τίποτε άλλο την παρακμή, το ψεύδος, τον κυνισμό και ταυτόχρονα τις ιδεοληψίες της πολιτικής μας τάξης.

   

  Δημοσιεύτηκε: 06 Δεκέμβριος 2023

  Πόσοι άραγε τέτοιοι κυκλοφορούν ανάμεσά μας, στην Ελλάδα αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη; Τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας πριν έναν χρόνο περίπου (σε έρευνα του Ελληνικού Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας), ανεβάζουν τον αριθμό των αλλοδαπών στην Ελλάδα σε 940.000.

  Δημοσιεύτηκε: 02 Απρίλιος 2023

  Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή», «η ελληνική οικονομία μεσοπρόθεσμα θα χρειαστεί 200.000 επιπλέον εργαζομένους στη γεωργία και στις ιχθυοκαλλιέργειες, 150.000 στη μακροχρόνια φροντίδα, 50.000 στον τουρισμό και εκατοντάδες χιλιάδες έξτρα απασχολούμενους στις κατασκευές».

  Δημοσιεύτηκε: 23 Νοέμβριος 2022

  Οι διοργανωτές του Μουντιάλ στο Κατάρ επεφύλαξαν μία ιδιαιτέρως δυσάρεστη έκπληξη στους επισκέπτες και θεατές των αγώνων που διεξάγονται ήδη στη χώρα τους, απαγορεύοντας την τελευταία στιγμή την πώληση μπύρας στα γήπεδα!

  Δημοσιεύτηκε: 07 Απρίλιος 2022

  Την ώρα που εμείς έχουμε πρωθυπουργό που εμμέσως πιέζει την επιτροπή για την παραμονή ενός συμπαθέστατου, αλλά παρανόμως εισελθόντα μετανάστη, ο Ζεμούρ πρότεινε στην Γαλλία την δημιουργία Υπουργείου Επαναπατρισμού Παρανόμων Μεταναστών.

  Δημοσιεύτηκε: 22 Φεβρουάριος 2022

  Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στο μεταναστευτικό; Και η ΝΔ είναι υπέρ των ανοιχτών συνόρων, και η ΝΔ θέλει η Ελλάδα να μετατραπεί σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, όπου οι Έλληνες στην Ελλάδα θα είναι μια από τις πολλές εθνότητες που κατοικούν εδώ.

  Δημοσιεύτηκε: 05 Ιανουάριος 2022

  Πόσο αθώα και πόσο αυθόρμητη ήταν άραγε η υπερσυγκέντρωση των Πακιστανών στην πλατεία Συντάγματος; Αυτό θα ήταν σίγουρα ένα ερώτημα του οποίου τις πτυχές θα έπρεπε να διερευνήσει μία σοβαρή κυβέρνηση.

  Δημοσιεύτηκε: 20 Δεκέμβριος 2021

  Δεν πρόλαβε καλά-καλά να ανακοινωθεί η «κυβέρνηση του σηματοδότη» στην Γερμανία και έκανε ήδη σαφή την πρόθεσή της να ενθαρρύνει τις μεταναστευτικές ροές προς την Ευρωπαϊκή Ένωση.

  Δημοσιεύτηκε: 07 Δεκέμβριος 2021

  Ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, σε άρθρο του στα «Νέα» χαρακτήρισε την μαζική μετανάστευση ως κάτι αναπόφευκτο. Αναπαρήγαγε στο άρθρο του έναν Mohsin Hamid.

  Σελίδες