Ούνα φάτσα, αλλά με διαφορετική πολιτική

 • Δημοσιεύτηκε: 08 Ιούλιος 2018

  Ένας από τους εταίρους της Νέας Δεξιάς στην Ευρώπη των Εθνών και της Ελευθερίας (ENF) είναι η Λέγκα και ο ηγέτης της Ματέο Σαλβίνι. Και είμαστε εταίροι και συναγωνιστές ακριβώς για αυτά που λέει και κάνει, τα οποία είναι κοινό κτήμα των κομμάτων της ENF, που άλλου συγκυβερνούν, αλλού είναι αξιωματική αντιπολίτευση και παντού ταχέως ανερχόμενα. Με γρήγορους ρυθμούς, οι πατριωτικές δυνάμεις αλλάζουν την ατζέντα της Ευρώπης. Μπορεί, ως σκληροί πατριώτες, αύριο να συγκρουστούμε όπου τα συμφέροντά μας βρεθούν αντίθετα.

  Δεν ξέρω, π.χ., τις θέσεις της Λέγκας για την Αλβανία, αν αντιμετωπίζει τα ζητήματα αυτά ως κληρονομιά παλαιότερων εποχών, όμως σίγουρα υπάρχουν μεγάλα ζητήματα, όπως η λαθρομετανάστευση, η ασφάλεια, η γερμανική οικονομική και πολιτική τυραννία και άλλα πολλά, που μας ενώνουν σε κοινές προσπάθειες. Η Μέρκελ και το μασκαρεμένο σε ευρώ γερμανικό μάρκο γρήγορα δεν θα μπορούν να καθορίζουν τις ζωές μας μέσα από μια υποταγμένη ψευτοελίτ σε κάθε χώρα και να επιβάλλουν την άλωση της Ευρώπης και των πατρίδων μας, μέσα από την επιδοτούμενη ισλαμική λαθρομετανάστευση. Το πλήγμα που κατάφεραν ο Σαλβίνι και η Ιταλία στη δουλεμπορική δράση των ΜΚΟ ήταν κολοσσιαίο. Ήδη, η γερμανική κατ’ όνομα Κεντροδεξιά κλονίζεται και τα δόγματα της πολιτικής ορθότητας στο Μεταναστευτικό, ήτοι στη λαθροεισβολή, ρηγματώνονται.

  Συγκρίνετε αυτή τη στάση των Ιταλών πατριωτών με την δουλοφροσύνη της κυβέρνησής μας, η οποία, αντί να συνταχθεί με τις δυνάμεις της πατριωτικής αντίστασης στην Ευρώπη, γίνεται Χατζηαβάτης του εποικισμού, αγωνίζεται να κρατήσει ανοιχτές τις πύλες της πατρίδας, ώστε να διευκολύνει την αντικατάσταση των απρόθυμων και απείθαρχων Ελλήνων πατριωτών από τον γκρίζο πολτό ασύμβατων επήλυδων, που δεν πρόκειται να αφομοιωθούν ώσπου να παγώσει ο ήλιος.

  Πρέπει να φύγουν όλοι οι βοηθητικοί της Μέρκελ και της πολιτικής τού «άρατε πύλας» από όλη την Ευρώπη. Δεν θα φύγουμε εμείς από την Ε.Ε. Θα διώξουμε και θα τιμωρήσουμε αυτούς, τις διεφθαρμένες ψευτοελίτ, και θα την μετατρέψουμε σε ένωση ελεύθερων εθνικών κρατών, κάστρο του χριστιανισμού και των ευρωπαϊκών αξιών. Δεν θα αφήσουμε να γίνουν οι λαοί μας γκρίζος πολτός.

  Παράλληλα, βλέπουμε να κλιμακώνεται η υβριστική και συκοφαντική επίθεση σε βάρος του λαού μας. Η κυβέρνηση βλέπει παντού «φασίστες», φαίνεται ότι τα ντουμάνια της «φαρμακευτικής κάνναβης» από το υπόγειο έφτασαν στους πάνω ορόφους του Μαξίμου. Η κυβερνώσα μνημονιακή Αριστερά, τυφλωμένη από ιδεοληψίες, οδηγείται σε μετωπική σύγκρουση με το κυρίαρχο εθνικό φρόνημα της μεγάλης πλειονότητας των πολιτών. Θέλει να επιβάλει τις ηττημένες με τα όπλα ιδέες του 1947-49 με πολιτικά μέσα, κουρελιάζοντας το Σύνταγμα, παραβιάζοντας τους νόμους, βλάπτοντας τα εθνικά συμφέροντα. Θα υποστεί και πάλι κολοσσιαία ήττα, διότι οι ιδεοληψίες της μηδενιστικής Αριστεράς θα είναι πάντα απεχθείς στη συντριπτική πλειονότητα. Οι Έλληνες δεν θα απεκδυθούν το πρόσωπό τους στην Ιστορία για να ικανοποιήσουν τα περίεργα γούστα τους οι Αυγίτες και οι παρατρεχάμενοί τους.

  Και για να μην το ξεχάσω: Αλήθεια, εκεί στο ΥΠΕΞ, οι επαγγελματίες διπλωμάτες τι κάνουν; Είναι απλοί διεκπεραιωτές; Στις διαπραγματεύσεις φροντίζουν μόνο για τον καφέ και τα κουλουράκια; Ούτε ένας δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να διαμαρτυρηθεί, να παραιτηθεί για την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών; Όταν ανέλαβαν καθήκοντα, σε τι ορκίστηκαν, «στη ζωή του Μπιθικώτση»; Πρέπει να ελεγχθούν κι αυτοί, όσοι διαπραγματεύθηκαν υπηρεσιακά αυτό το κουρελόχαρτο. Δεν μπορεί να μην υπάρχουν έγγραφα, σήματα, εισηγήσεις, αναλύσεις διπλωματικών υπαλλήλων. Θα ελεγχθούν και αυτοί, και δεν είναι βουλευτές ή υπουργοί για να έχουν ασυλία...

  Κατηγορία: