Παρουσίαση της Κίνησης «Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική» στους «Δεσμούς Ελλήνων»

  • Δημοσιεύτηκε: 08 Φεβρουάριος 2014

    Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου η συνέλευση φίλων και υποστηρικτών της Κίνησης «Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική» του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Κουριαννίδη στην φιλόξενη αίθουσα του πολυχώρου «Δεσμοί Ελλήνων».

    Ο κ. Κουριαννίδης παρουσίασε τις θέσεις της Κίνησης και ζήτησε από τους παρευρεθέντες να συνδράμουν με κάθε τρόπο στην προσπάθεια για την ανατροπή της χυδαιότητας και την ρήξη με το σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς που εδραιώθηκε ήδη και χρόνια στον Δήμο Θεσσαλονίκης. Χαρακτηριστικό του ενθουσιασμού που επικράτησε ήταν οι συχνές διακοπές της ομιλίας του κ. Κουριαννίδη με χειροκροτήματα και επιδοκιμασίες.

    Παραβρέθηκαν και απηύθυναν μηνύματα συμπαράστασης οι πρώην βουλευτές Κωνσταντίνος Κιλτίδης και Ηλίας Πολατίδης, καθώς και οι εκπρόσωποι των κομμάτων που στηρίζουν την προσπάθεια του κ. Κουριαννίδη: εκ μέρους του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας το μέλος του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος Κωνσταντία Καλαμπαλίκα και εκ μέρους του Εθνικού Μετώπου ο γραμματέας της Οργάνωσης Θεσσαλονίκης και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Αντωνιάδης.