Περί Ωραιόκαστρου

 • Δημοσιεύτηκε: 17 Σεπτέμβριος 2016
  Ο Νίκος Φίλης και ο Αλέξης Τσίπρας σε απόσταση αναπνοής από τον Κεραύνιο Δία.

  Η εκπαίδευση των προσφυγόπουλων είναι το πρόσχημα. Το βασικό θέμα είναι η αλλοίωση της πληθυσμιακής σύνθεσης της χώρας.

  Το ζήτημα του ισλαμικού εποικισμού της Ελλάδας περιέγραψε συνοπτικά ο Νίκος Φίλης, ο κομισάριος του SYRIZA στο κομματικό έντυπο «Αυγή», που διορίστηκε υπουργός Παιδείας. Μιλώντας χθες σε τηλεοπτική εκπομπή για το ζήτημα του Ωραιοκάστρου είπε: «Έχει δικαίωμα μία γειτονιά ή ένα σχολείο να πει «δεν θέλω να έρθουν εδώ ξένοι»; Έχει αυτό το δημοκρατικό δικαίωμα; Όχι! Δεν το έχει!» Δηλαδή, για τους βαστάζους του κυβερνητικού αραμπά, η λαϊκή κυριαρχία και τα συναφή δεν πιάνουν μία μπροστά στην ειλημμένη απόφαση να φυτευτούν ισλαμικοί θύλακες σε καίρια σημεία της επικράτειας.

  Η κυβέρνηση, η άρχουσα οικονομική τάξη, η πανίδα που σιτίζεται από τα αποφάγια του κατεχόμενου κράτους, οι ξένοι επικυρίαρχοι και οι μηχανισμοί προπαγάνδας και αναπαραγωγής της κυρίαρχης ιδέας συναινούν: οι Έλληνες δεν έχουν δικαίωμα να ορίζουν τα του οίκου τους. Πρέπει αυτός ο τόπος να μετατραπεί σε χαλιφάτο και στην φθίνουσα πλειοψηφία των γηγενών πρέπει να καλλιεργούνται συστηματικά τύψεις και ενοχές. Μόνο έτσι θα προληφθούν γενικευμένες αντιδράσεις στην βίαιη μεταβολή του τρόπου ζωής τους και στην υποβάθμιση της ήδη βεβαρημένης καθημερινότητάς τους.

  Στην προδήλως γελοία (αλλά πάντοτε αποτελεσματική) καμπάνια ανακίνησης των συναισθημάτων του ελληνικού κοινού, από τους άτυπους εκπροσώπους τύπου του υπό ίδρυση ελληνοφανούς χαλιφάτου, γίνεται επίκληση του ... Ξενίου Διός! Λες και ο Ξένιος Ζεύς θα ενθάρρυνε την μόνιμη εγκατάσταση μειονοτήτων ξένων στην πατρίδα μας.

  Η ανθρώπινη πείρα χιλιετιών έχει αποδείξει ότι έχει δόλο όποιος, αντί για την λογική, επικαλείται το συναίσθημα σε ζητήματα πολιτικά. Οι Έλληνες δεν έχουν κανένα συμφέρον να παραδώσουν την κυριαρχία επί του εδάφους και τα κλειδιά του τρόπου ζωής τους σε τρίτους. Είτε αυτοί είναι πρόσφυγες, είτε τουρίστες, είτε λαθρομετανάστες. Άλλωστε, αν η άρχουσα τάξη ήθελε να δώσει το παράδειγμα θα έπρεπε να έχει γεμίσει τα ακριβά σχολεία όπου φοιτούν τα τέκνα της με προσφυγόπουλα.

  ΥΓ. Η περίπτωση των προπαγανδιστών της επιστροφής στην προ του 1821 κατάσταση εμπίπτει στον Δία, αλλά κυρίως στον Κεραύνιο.

  Κατηγορία: