Πρόσκληση για την ενότητα των πατριωτικών κομμάτων

  Δημοσιεύτηκε: 05 Δεκέμβριος 2018

  Το Εθνικό Συντονιστικό Όργανο (Ε.Σ.Ο.) κάνει μία τελευταία έκκληση σε όλα τα κόμματα που αυτοπροσδιορίζονται ως πατριωτικά, όπως εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή τους στις συζητήσεις που ήδη έχουν ξεκινήσει μεταξύ αντιστοίχων κομμάτων μέχρι και την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 6 μ.μ. Καλούνται επίσης να εκδηλώσουν την δυνατότητα συμμετοχής του επικεφαλής τους και μόνον αυτού σε συνάντηση όλων των ενδιαφερομένων κομμάτων την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018, σε ειδικό χώρο στην Αθήνα, ο οποίος θα ανακοινωθεί στους ενδιαφερομένους εντός της δεύτερης εβδομάδας του Δεκεμβρίου.

  Ενημερώνουμε επίσης, ότι το Ε.Σ.Ο. έχει επιτύχει ήδη μία πρώτη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν τα κόμματα «Πατριωτική Ριζοσπαστική Ένωση», «Εθνικό Μέτωπο» και «Πατριωτικός Σύνδεσμος», διαδικασία μέσα από την οποία ήδη καλλιεργείται μία πολύ πιθανή συνεργασία, την οποία οι φορείς αυτοί επιθυμούν να διευρύνουν πάντοτε υπό την αιγίδα του Ε.Σ.Ο.

  Δεδομένου ότι οι εκλογές πλησιάζουν, με ενδεχόμενη και την διενέργεια προώρων εθνικών εκλογών, μετά την παρέλευση των ανωτέρω ημερομηνιών, ουδεμία άλλη πρόσκληση θα υπάρξει και θεωρούμε ότι από πλευράς μας πράξαμε τα δέοντα ώστε η διαδικασία να είναι διαφανής, ουσιαστική και αποτελεσματική.

  Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ε.Σ.Ο. μπορείτε να βρείτε, επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα μας και την σελίδα μας στο Facebook.

  Η ισχύς εν τη εν ενώσει!