15.000 Εθνικιστές... και συνεχίζουμε

 • Δημοσιεύτηκε: 16 Ιούνιος 2004

  Σε αυτές τις Ευρωεκλογές επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά η σταθερή ανάπτυξη του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, που μέσα σε τρεις μήνες υπερδιπλασίασε την δύναμη του, τόσο σε σύγκριση με τις εκλογές του Μαρτίου, όσο και σε αντιπαραβολή με τις προηγούμενες ευρωεκλογές. Επιπλέον, καθίσταται πια φανερή η ανάπτυξη ενός διευρυμένου πατριωτικού πόλου, που επιλέγει πλέον με την ψήφο του να εκφράσει την αντίθεση του στην λαθρομετανάστευση, τον εθνικό ενδοτισμό και τα κόμματα του κατεστημένου. Αν και η πλειοψηφία αυτού επέλεξε ετούτη τη φορά να εκφραστεί μέσω ενός ναρκοθετημένου χώρου (ΛΑ.ΟΣ ), δεν παύει να αποτελεί το κοινωνικό εκείνο υποκείμενο που αναζητά μια Εθνική πολιτική αλλαγή.

  Η Νεολαία Ελληνικού Μετώπου στάθηκε πρωτοπόρα και σε αυτή την μάχη, αντιμέτωπη με την διεθνιστική τρομοκρατία και αγωνιζόμενη με λιγοστά μέσα, σε αντίθεση με την υπεροπλία δυνάμεων αντιπάλων και εχθρών. Φέραμε εις πέρας την αποστολή μας, κυριαρχώντας στον πολιτικό αγώνα και μεταφέροντας το μήνυμα των Ελλήνων Εθνικιστών σε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπατριώτες μας. Αυτή η διαδικασία μας έφερε σε επαφή με πολλούς νέους συναγωνιστές που πλέον θα δίνουν τον αγώνα τους μέσα από τις τάξεις τις ΝΕΜ.

  Η οργανωτική και ποσοτική μας ανάπτυξη μας επιφορτίζει με το καθήκον να είμαστε δυναμικά παρόντες στις μεγάλες εθνικές και κοινωνικές εξελίξεις που έρχονται. Τα κρίσιμα Εθνικά μας ζητήματα που χρήζουν λύσεως, έρχονται να συναντήσουν μια νέα κυβέρνηση που μέχρι στιγμής έχει φανεί τουλάχιστον άτολμη. Τα κοινωνικά προβλήματα, με πρώτο εκείνο της λαθρομετανάστευσης, δείχνουν να οδηγούνται σε διόγκωση μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες, γεγονός που θα δημιουργήσει την απαίτηση γενναίων αποφάσεων. Ο ρόλος των Ελλήνων Εθνικιστών θα είναι για άλλη μια στην ιστορία ιδιαίτερα σημαντικός και η ΝΕΜ θα είναι όσο πότε δυνατή και έτοιμη να βρεθεί στην πρώτη γραμμή των πολιτικών μαχών που θα επιλέξει να δώσει το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.

  15.000 Εθνικιστές παρόντες και συνεχίζουμε... Κτίζοντας το Εθνικιστικό κίνημα του αύριο με συνέπεια και σταθερότητα. Οργανώνοντας τον δυναμικότερο πόλο Εθνικής αντίστασης απέναντι στα σχέδια της Νέας Τάξης. Συστρατεύοντας μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερους Πατριώτες, που παίρνουν την απόφαση της πραγματικής ρήξης με το κατεστημένο της παρακμής και του αφελληνισμού. Έχουμε αγώνες αύριο... και σε αυτούς τους αγώνες θα είμαστε παρόντες πιο δυνατοί και πιο αποφασισμένοι από κάθε άλλη φόρα.

  Στην 4η Εθνικιστική Γιορτή Νεολαίας στις αρχές του Οκτωβρίου που έρχεται, θα επιβεβαιώσουμε αυτή την πραγματικότητα και θα θέσουμε τους επόμενους τακτικούς στόχους που και πάλι με ορμή θα κατακτήσουμε.