Τοπικές Εκλογές 2010

    Δημοσιεύτηκε: 31 Δεκέμβριος 2010

    Ο συνδυασμός «Αττική Οδός» με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Άδωνι Γεωργιάδη συγκέντρωσε 93.937 ψήφους (6,57%) και εξέλεξε 3 περιφερειακούς συμβούλους: Άδωνι Γεωργιάδη, Χρήστο Γούδη και Μπάμπη Καραθάνο. Οι εκλεγέντες περιφερειακοί σύμβουλοι ορκίστηκαν την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2010 στην Παλαιά Βουλή. Αναλυτικά οι σταυροί των υποψήφιων του συνδυασμού (πρώτος σε κάθε εκλογική περιφέρεια αναφέρεται ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης, με αριθμό ψήφων αυτόν που έλαβε ο συνδυασμός στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια).

    Δημοσιεύτηκε: 01 Δεκέμβριος 2010

    Ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Φθιώτιδος του ΛΑ.Ο.Σ. και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδος Θωμάς Τουσιάδης κατέλαβε πανηγυρικά την δεύτερη έδρα του συνδυασμού «Ανεξάρτητο Μέτωπο Στερεάς Ελλάδας» στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς. Υπενθυμίζουμε ότι την πρώτη έδρα καταλαμβάνει ο αρχηγός του συνδυασμού και υποψήφιος Περιφερειάρχης Νίκος Παπανδρέου.

    Δημοσιεύτηκε: 24 Νοέμβριος 2010

    Η αποχή ήταν ο καθαρός νικητής, έφθασε το 60-70%. Ο δικομματισμός συνετρίβη, το ΠΑΣΟΚ έχασε 1,1 εκ. ψηφοφόρους και η ΝΔ 500.00, σε σχέση με τις βουλευτικές. Οι Έλληνες γύρισαν την πλάτη στα κόμματα της χρεοκοπημένης μεταπολιτεύσεως και αυτό είναι δείγμα κοινωνικής υγείας. Το παλαιό πεθαίνει και το καινούριο κυοφορείται. Και αυτή η γέννα δεν θα είναι χωρίς οδύνες και συγκρούσεις. Η Ελλάς χρειάζεται μία νέα Εθνεγερσία, μία Νέα Πολιτεία. Τα φτιασίδια και τα μαστορέματα των κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου δεν πρόκειται να ανακόψουν την επιβεβλημένη μεταβολή.

    Δημοσιεύτηκε: 20 Νοέμβριος 2010

    Ευχαριστώ ολόψυχα τους συμπολίτες μου στον Δήμο Θεσσαλονίκης, που με την ψήφο τους στο Υπερκομματικό Δημοτικό Κίνημα Θεσσαλονικέων του Στέλιου Παπαθεμελή, με κατέταξαν πρώτο επιλαχόντα δημοτικό σύμβουλο. Ο αγώνας για την Θεσσαλονίκη και την Μακεδονία των Ελλήνων συνεχίζεται, πολύ πιο έντονα και αποφασιστικά πλέον, μετά την παράδοση της πόλης στις δυνάμεις του εθνομηδενισμού.

    Γιάννης Κουριαννίδης

    Δημοσιεύτηκε: 16 Νοέμβριος 2010

    Αυτό που συνέβη σε αυτές τις εκλογές είναι ότι το πολιτικό κέντρο βάρους μετακινήθηκε προς τα αριστερά και ότι η αποχή παράγει εξ αντικειμένου μια κρίση νομιμοποίησης του πολιτικού συστήματος. Γιατί συνέβη αυτή η μετακίνηση προς την Αριστερά; Γιατί η ψήφος είναι μια πράξη πολιτικής κινητοποίησης. Και η πολιτική κινητοποίηση επιτυγχάνεται όταν ο ψηφοφόρος αισθάνεται ότι η ψήφος του μπορεί να αλλάξει κάτι.

    Δημοσιεύτηκε: 12 Νοέμβριος 2010

    Εν όψει του β' γύρου, στηρίζω για δημάρχους:

    • τον Βασίλη Μιχαλολιάκο στον Πειραιά
    • τον Βαγγέλη Κονταξάκη στις Σπέτσες
    • τον Παναγιώτη Γρηγορόπουλο στην Αίγινα

    Οι ψηφοφόροι του ΛΑ.Ο.Σ. θα πρέπει να στηρίξουν τους δεξιούς υποψηφίους δημάρχους, για να δοθεί ένα πολιτικό μήνυμα στον ΠΑΣΟΚ και στον Γιώργο Παπανδρέου.

    Πιστεύω ότι και οι υποστηριζόμενοι από εμάς εκλεγέντες δήμαρχοι θα σεβασθούν με την σειρά τους τις εθνικές αξίες.

    Χρήστος Χαρίτος
    πρώην υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων

    Δημοσιεύτηκε: 11 Νοέμβριος 2010

    Ο Κώστας Γκιουλέκας είναι φίλος. Με τις ίδιες παραστάσεις μεγαλώσαμε, στις ίδιες γειτονιές, με κοινά οράματα για την πόλη και την πατρίδα μας. Επειδή όμως θεωρώ ότι η πόλη μας και η Τοπική Αυτοδιοίκηση γενικότερα δεν έχει ανάγκη από κομματικές υποψηφιότητες, επέλεξα να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του Στέλιου Παπαθεμελή, την τιμητική πρόταση του οποίου αποδέχθηκα αμέσως.

    Δημοσιεύτηκε: 10 Νοέμβριος 2010

    Θέλω να εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες προς τους ανθρώπους της Περιφέρειας Νήσων που τίμησαν με την ψήφο τους τον συνδυασμό της «Αττικής Οδού». Το αποτέλεσμα (6,3%) δείχνει τον μόνιμο χαρακτήρα της πολιτικής παρουσίας του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού στα νησιά του Σαρωνικού και την Σαλαμίνα, τα οποία υποφέρουν από την εγκατάλειψη και την αδιαφορία της πολιτείας και των κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου.

    Δημοσιεύτηκε: 09 Νοέμβριος 2010

    Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω προσωπικά αλλά και εκ μέρους όλων των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων, όλους τους πολίτες που μας έκαναν την μεγίστη τιμή να εμπιστευθούν την ψήφο τους στον συνδυασμό μας.

    Σελίδες