Εξόρμηση διαμαρτυρίας ενάντια στην διεθνιστική τρομοκρατία

  • Δημοσιεύτηκε: 30 Μάιος 2004

    Εξόρμηση διαμαρτυρίας ενάντια στην διεθνιστική τρομοκρατία πραγματοποίησαν το βράδυ της Κυριακής, 30 Μαΐου, 40 μέλη της Νεολαίας Ελληνικού Μετώπου (ΝΕΜ) με σαρωτική πολιτική δράση στην περιοχή (λεωφόρος Θηβών), όπου οι "γνωστοί - άγνωστοι" πραγματοποίησαν την δολοφονική επίθεση κατά του προέδρου της ΝΕΜ και των δύο μελών της.

    Με αφίσες της ΝΕΜ που ανέγραφαν "Η ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΤΟΕΙ" και με το προεκλογικό υλικό του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, οι αγωνιστές της Νεολαίας άφησαν το στίγμα τους για τα καλά σε όλη την περιοχή, όπου λειτουργούν με την ανοχή του κράτους 4 στέκια αναρχικών, πραγματικά άντρα τρομοκρατίας. Ομάδες αναρχικών που, μετά την πληροφόρησή τους για την δράση που διεξήγετο, προσπάθησαν να κινηθούν στον χώρο που βρίσκονταν τα μέλη της ΝΕΜ, εξαφανίστηκαν και μόνον στην θέα των ομάδων δράσης των νέων εθνικιστών, που ήταν έτοιμοι να δώσουν την κατάλληλη απάντηση σε κάθε πρόκληση. Φαίνεται, η "ανδρεία" τους μπορεί να επιδεικνπύεται μόνο σε συσχετισμούς αντιπαραθέσεως 20 εναντίον 3.

    Οι κάτοικοι της περιοχής Περιστερίου - Αιγάλεω, που βρίσκονταν στις εορταστικές εκδηλώσεις της Εκκλησίας του Αγίου Πνεύματος Περιστερίου, δέχτηκαν με ενθουσιασμό το προεκλογικό υλικό του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που συνεχάρησαν τα μέλη της ΝΕΜ για το σθένος και την αγωνιστικότητά τους.

    Η ΝΕΜ θα είναι πάντοτε πρωτοπόρα στην πολιτική δράση, επιβεβαιώνοντας στην πράξη την αποτυχία της κατασταλτικής κατά των εθνικιστών αποστολής, που το σύστημα έχει αναθέσει στους θρασύδειλους αναρχικούς και ακροαριστερούς. Επιπλέον, θα είναι έτοιμη να απαντήσει με το κατάλληλο νόμισμα σε όποιους ξαναπροσπαθήσουν με τη βία να κτυπήσουν τον αξιοπρεπή και ειρηνικό πολιτικό αγώνα που διεξάγει.