Εκλογές 2007

  Δημοσιεύτηκε: 26 Νοέμβριος 2007

  Ένα από τα σημαντικότερα αποτελέσματα των πρόσφατων βουλευτικών εκλογών ήταν και η είσοδος στο Κοινοβούλιο του ΛΑ.Ο.Σ, ενός κόμματος που κινείται στα δεξιά της ΝΔ. Η προηγούμενη φορά που αυτό συνέβη ήταν το 1977 - πριν από 30 χρόνια δηλαδή - με την βραχύβια «Εθνική Παράταξη». Ο ΛΑ.Ο.Σ. άντεξε στις ισχυρές πιέσεις και στο δίλημμα «αυτοδυναμία ή ακυβερνησία» που έθεσε η ΝΔ, έλαβε το 3,8% των ψήφων αυξάνοντας την δύναμη του κατά 73% σε σχέση με το 2004 και εξέλεξε 10 βουλευτές. Πλέον, ο ΛΑ.Ο.Σ. έχει παρουσία τόσο στο Ελληνικό, όσο και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

  Δημοσιεύτηκε: 08 Νοέμβριος 2007

  Παναγιώτη Θεοδωρακίδη γνωριστήκαμε το 2006. Αρχές του 2007 προκάλεσες μια τυχαία συνάντησή μας σε κάποιο φιλικό σπίτι κάπου στην Κοκκινιά. Ο λόγος ήταν ένας. Ήθελες να διαπιστώσεις αν σοβαρολογούσα ότι θα είμαι υποψήφιος στη Β' Πειραιά. Ήταν η εκλογική περιφέρεια που είχες επιλέξει να κατέβεις ως υποψήφιος βουλευτής. Μετά την σύντομη συνάντησή μας και αφού διαπίστωσες την πεποίθησή μου για την κάθοδό μου στην ίδια με σένα περιφέρεια, μου ανακοίνωσες ότι αποχωρείς από τη Β' Πειραιά. Ήσουν στρατιωτικός. Αυτή η άτακτη φυγή, ξέρεις πώς λέγεται στη γλώσσα σας!

  Δημοσιεύτηκε: 26 Σεπτέμβριος 2007

  Έχοντας εκτεθεί στην κρίση των συμπολιτών μου για πρώτη φορά σε Εθνικές Εκλογές εκπροσωπώντας στο ψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ. την Νεολαία Ορθόδοξου Συναγερμού στην Α' Εκλογική Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εκείνους που με τίμησαν με τον σταυρό προτίμησής τους, χαρίζοντας μου την 7η θέση ανάμεσα σε 20 άξιους συναγωνιστές του κόμματός μας, με 2.375 σταυρούς. Οι ανάγκες συντονισμού της ΝΕ.Ο.Σ στα πλαίσια του προεκλογικού αγώνα ήταν αυξημένες, όπως ήταν φυσικό.

  Δημοσιεύτηκε: 21 Σεπτέμβριος 2007

  Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός σημείωσε μία σημαντική νίκη στην πορεία του επιτυγχάνοντας ένα μεγάλο τακτικό του στόχο: την κοινοβουλευτική εκπροσώπησή του στο Εθνικό Κοινοβούλιο από μία κοινοβουλευτική ομάδα που απαρτίζεται από 10 βουλευτές. Η Περιφέρεια Αττικής συνέβαλε τα μέγιστα στην νίκη αυτή, αφού έδωσε στον ΛΑ.Ο.Σ. 19248 ψήφους και ποσοστό 5,82%, το οποίο είναι το δεύτερο μεγαλύτερο σε ολόκληρη την Ελλάδα.

  Δημοσιεύτηκε: 18 Σεπτέμβριος 2007

  Η 16η Σεπτεμβρίου θα μείνει ως μία ημερομηνία ορόσημο στην ιστορία του Εθνικιστικού Κινήματος. Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός με ποσοστό 3,8% εισέρχεται στην Βουλή με 10 βουλευτές. Είναι η πρώτη φορά μετά το 1977 (πριν από 30 χρόνια!) που ο εθνικός χώρος θα έχει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση. Όλα αυτά παρά την λυσσώδη αντίδραση του πολιτικού κατεστημένου που κινητοποίησε ότι είχε (κόμμα Παπαθεμελή, εκβιασμούς, εξαγορές, απειλές για ακυβερνησία) για να αποτρέψει αυτή την εξέλιξη.

  Δημοσιεύτηκε: 15 Σεπτέμβριος 2007

  Την Κυριακή είναι η ώρα του λαού. Στο όνομα του οποίου όλοι υπηρετούν και θυσιάζονται καθώς λένε. Ποιοι όμως μας ζητούν την ψήφο; Ποιοι πραγματικά υπηρέτησαν τον λαό; Ποιοι καπηλεύονται έννοιες και αξίες στον βωμό του πλουτισμού η της μισαλλοδοξίας; Επειδή όλα όσα έχουμε ζήσει κυρίως τα τελευταία χρόνια και που δεν τιμούν καθόλου την δημοκρατία και την ιστορία αυτού του τόπου.

  Μαύρο σε όλους τους καπηλευτές των εννοιών Πατρίδα, Δημοκρατία, ηθικές αξίες κ.λπ.

  Δημοσιεύτηκε: 15 Σεπτέμβριος 2007

  Τελικά αυτή η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει τον Θεό της. Η συνοδοιπορία της με τους μηχανισμούς της Νέας Τάξης είναι απροκάλυπτη. Δεν φθάνει που προκάλεσε το κοινό αίσθημα με την απίστευτη εμμονή της στην κυκλοφορία του ανθελληνικού και διαστρεβλωτικού βιβλίου της Ιστορίας της ΣΤ' Δημοτικού (του τραγικού διδύμου Γιαννάκου - Ρεπούση). Δεν φθάνει που εισήγαγε και άλλα αντεθνικά βιβλία στην εκπαίδευση το 2006 για τα οποία δυστυχώς δεν έγινε η αντίστοιχη διαμαρτυρία.

  Δημοσιεύτηκε: 15 Σεπτέμβριος 2007

  κ. Χαρίτο γιατί να ψηφίσει ένας Έλληνας πατριώτης τον ΛΑ.Ο.Σ. αύριο;

  Δημοσιεύτηκε: 14 Σεπτέμβριος 2007

  Από την αρχή της ανεξαρτησίας του ελληνικού κράτους οι μεγάλες δυνάμεις προσπάθησαν να ελέγξουν και να κατευθύνουν τις πολιτικές εξελίξεις στο νεόδμητο τότε κράτος, αυτό το κατάφεραν αμέσως μετά την δολοφονία του μεγαλύτερου Έλληνα πολιτικού στην σύγχρονη ιστορία μας του Ιωάννη Καποδίστρια. Δημιουργήθηκαν τρία κόμματα, το αγγλόφιλο, το γαλλόφιλο και το ρωσόφιλο.

  Δημοσιεύτηκε: 14 Σεπτέμβριος 2007

  Η Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου αποτελεί ορόσημο, είναι το τέλος μιας εποχής. Την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου ο ΛΑ.Ο.Σ. και οι Έλληνες Πατριώτες θα εκπροσωπούνται στην βουλή. Τελειώνει επιτέλους για την πατρίδα μας η ανεξέλεγκτη εξουσία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Μαζί τους τελειώνει και η παρακμιακή προσφορά των κομμάτων της Αριστεράς. Η νομοθέτηση με συνοπτικές διαδικασίες τις μεταμεσονύκτιες ώρες με σκοπό να περάσουν απαρατήρητα όλα όσα πλήττουν την ιστορία, την γλώσσα, τα εθνικά μας δίκαια και όσα άλλα εξυπηρετούν τα άνομα συμφέροντα λαμβάνει τέλος.

  Σελίδες