Ευρωεκλογές 2004

  Δημοσιεύτηκε: 18 Ιούνιος 2004

  Όσοι ανέτρεξαν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών, θα διαπίστωσαν ότι το καλύτερο ποσοστό του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ σε όλη την ελληνική επικράτεια, επετεύχθη στον Νομό Φθιώτιδος, όπου το κόμμα μας συγκέντρωσε 617 ψήφους, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 0,57%.

  Δημοσιεύτηκε: 16 Ιούνιος 2004

  Σε αυτές τις Ευρωεκλογές επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά η σταθερή ανάπτυξη του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, που μέσα σε τρεις μήνες υπερδιπλασίασε την δύναμη του, τόσο σε σύγκριση με τις εκλογές του Μαρτίου, όσο και σε αντιπαραβολή με τις προηγούμενες ευρωεκλογές. Επιπλέον, καθίσταται πια φανερή η ανάπτυξη ενός διευρυμένου πατριωτικού πόλου, που επιλέγει πλέον με την ψήφο του να εκφράσει την αντίθεση του στην λαθρομετανάστευση, τον εθνικό ενδοτισμό και τα κόμματα του κατεστημένου.

  Δημοσιεύτηκε: 11 Ιούνιος 2004

  Στις 13 Ιουνίου ψηφίζουμε για τους εκπροσώπους μας στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Αυτές οι εκλογές όμως δεν έχουν τον διλημματικό χαρακτήρα των βουλευτικών εκλογών του Μαρτίου. Τώρα το ΠΑΣΟΚ έχει ηττηθεί και η διαφορά σήμερα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ υπερβαίνει τις 8 μονάδες, οδηγώντας το κόμμα του Γ.Παπανδρέου σε πανωλεθρία.

  Στις 13 Ιουνίου λοιπόν μπορούμε να ψηφίσουμε ελεύθερα και πατριωτικά! Να αναδείξουμε τα πραγματικά προβλήματα της Ελλάδος:

  Δημοσιεύτηκε: 08 Ιούνιος 2004

  Κεντρική προεκλογική ομιλία στην Κορινθία πραγματοποίησε η Ν.Ο. Κορινθίας του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ την Τετάρτη 9 Ιουνίου στο ξενοδοχείο ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ Μάκης Βορίδης και ο συναγωνιστής (από τον Άσσο) Ιωάννης Γιαννάκενας, γνωστός εκδότης και υποψήφιος Ευρωβουλευτής.

  Δημοσιεύτηκε: 06 Ιούνιος 2004

  Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ τελειώνει ουσιαστικά άλλη μία προεκλογική εκστρατεία, αυτή την φορά για τις Ευρωεκλογές. Και σε αυτές τις εκλογές ο λόγος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ και του Μάκη Βορίδη ήταν πολιτικός και ουσιαστικός. Αναπτύξαμε την πολιτική ατζέντα του πατριωτικού κινήματος: την αντίθεσή μας στην είσοδο της Τουρκίας στην ΕΕ, την υποστήριξή μας στο εθνικό κράτος σε αντίθεση με τις αρνητικές επιπτώσεις της Παγκοσμιοποιήσεως, την αντιμετώπιση της παρανόμου μεταναστεύσεως, την αλλαγή πολιτικής στην Παιδεία, την Οικονομία και την Άμυνα.

  Δημοσιεύτηκε: 04 Ιούνιος 2004

  Πολύ επιτυχημένη η προεκλογική συγκέντρωση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ στην Αθήνα, το Σάββατο 5 Ιουνίου. Σε μία κατάμεστη Πλατεία Κολοκοτρώνη ο Πρόεδρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ Μάκης Βορίδης παρουσίασε τις προεκλογικές θέσεις του πατριωτικού κινήματος, δίνοντας έμφαση στην απόρριψη της Τουρκίας ως μέλους της ΕΕ, τασσόμενος εναντίον της μειώσεως της ισχύος του εθνικού κράτους και τοποθετούμενος υπέρ της Ευρώπης των Εθνών, στην οποία τα ατομικά δικαιώματα συνυπάρχουν με την εθνική ελευθερία.

  Δημοσιεύτηκε: 01 Ιούνιος 2004

  Η αφίσα για την κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου 2004.

  Δημοσιεύτηκε: 30 Μάιος 2004

  Εξόρμηση διαμαρτυρίας ενάντια στην διεθνιστική τρομοκρατία πραγματοποίησαν το βράδυ της Κυριακής, 30 Μαΐου, 40 μέλη της Νεολαίας Ελληνικού Μετώπου (ΝΕΜ) με σαρωτική πολιτική δράση στην περιοχή (λεωφόρος Θηβών), όπου οι "γνωστοί - άγνωστοι" πραγματοποίησαν την δολοφονική επίθεση κατά του προέδρου της ΝΕΜ και των δύο μελών της.

  Δημοσιεύτηκε: 28 Μάιος 2004

  Μόλις πριν 2 ημέρες το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ κατήγγειλε την «προσπάθεια της Αριστεράς να δημιουργήσει κλίμα και συνθήκες ιδεολογικής και φυσικής τρομοκρατίας εναντίον του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ και του Μάκη Βορίδη, με αφορμή την εκδήλωσή μας στο Μαρούσι. Δεν πέρασε μία ημέρα και οι τραμπούκοι-τρομοκράτες της Αριστεράς κτύπησαν.

  Δημοσιεύτηκε: 26 Μάιος 2004

  Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο Μαρούσι στις 26 Μαΐου στην προεκλογική ομιλία του προέδρου του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ Μάκη Βορίδη. Μέσα σε αγωνιστική ατμόσφαιρα τα μέλη και οι φίλοι του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ διατράνωσαν την θέλησή τους να αγωνισθούν ώστε το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ να ενισχυθεί σημαντικά σε αυτές τις εκλογές και να ισχυροποιηθεί ο πατριωτικός πόλος στην Ελλάδα.

  Σελίδες