ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και Ευρωεκλογές

 • Δημοσιεύτηκε: 06 Ιούνιος 2004

  Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ τελειώνει ουσιαστικά άλλη μία προεκλογική εκστρατεία, αυτή την φορά για τις Ευρωεκλογές. Και σε αυτές τις εκλογές ο λόγος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ και του Μάκη Βορίδη ήταν πολιτικός και ουσιαστικός. Αναπτύξαμε την πολιτική ατζέντα του πατριωτικού κινήματος: την αντίθεσή μας στην είσοδο της Τουρκίας στην ΕΕ, την υποστήριξή μας στο εθνικό κράτος σε αντίθεση με τις αρνητικές επιπτώσεις της Παγκοσμιοποιήσεως, την αντιμετώπιση της παρανόμου μεταναστεύσεως, την αλλαγή πολιτικής στην Παιδεία, την Οικονομία και την Άμυνα.

  Ο πρόεδρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ Μάκης Βορίδης μίλησε σε πολλές πόλεις της Ελλάδος, από την Αλεξανδρούπολη έως και το Ρέθυμνο. Πάντα ο κόσμος ανταποκρινόταν θετικά στις θέσεις του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, διότι πάντα και εμείς τοποθετούμαστε υπεύθυνα και με επιχειρήματα σε όλα αυτά τα θέματα. Στις 13 Ιουνίου θα φανεί αν υπάρχει πράγματι η επιθυμία ενός τμήματος της Ελληνικής κοινωνίας να στραφεί προς μία εθνική κατεύθυνση.

  Η Νέα Δημοκρατία δείχνει κυρίαρχη του παιχνιδιού, καθώς ο Γ.Παπανδρέου έχει μετατρέψει το ΠΑΣΟΚ από κόμμα εξουσίας σε μη-κυβερνητική οργάνωση, παραμερίζοντας τα παλαιά στελέχη και δίνοντας βήμα σε «καταξιωμένες προσωπικότητες» όπως η κ. Δαμανάκη, ο κ. Ανδρουλάκης κ.ο.κ. Προφανώς, με τέτοιες επιλογές, πώς να μην προηγείται η Ν.Δ. με οκτώ μονάδες στις δημοσκοπήσεις...

  Στις 13 Ιουνίου όμως μπορούμε με την ψήφο μας να αναδείξουμε τις εθνικές προτεραιότητες, να στείλουμε ένα μήνυμα στην ΝΔ και τον κ. Καραμανλή ότι πρέπει να κατευθύνει την πολιτική του στα θέματα εκείνα που οι Έλληνες πολίτες εκφράζουν την μέγιστη συσπείρωση. Και αυτά τα θέματα είναι: να μην εισέλθει η Τουρκία στην Ευρώπη, να φυλαχθούν τα σύνορα και να απελαθούν οι λαθρομετανάστες, να τελειώνουμε με την διαφθορά του δημόσιου τομέα. Εκεί η ΝΔ πρέπει να τολμήσει. Γι' αυτό άλλωστε οι Ελληνες πολίτες την εξέλεξαν κυβέρνηση.

  Γι' αυτό τον λόγο η υπερψήφιση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ έχει αποτέλεσμα. Διότι δείχνει στην νέα κυβέρνηση τον δρόμο που πρέπει να πάρει, ποιες αποφάσεις πρέπει να λάβει. Οι διεθνιστικές θέσεις της Αριστεράς, όπως αυτές εκφράζονται σήμερα από το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΝ, είναι μειοψηφικές και αναξιόπιστες. Αυτό είναι μία ιστορική ευκαιρία για να τελειώνουμε με την ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς και να αναδείξουμε τις πατριωτικές ευαισθησίες του Ελληνικού λαού.

  Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και ο Μάκης Βορίδης λειτουργούν ακριβώς ως ο καταλύτης αυτών των εξελίξεων. Για να ανατρέψουμε την πορεία της εθνικής υποτέλειας, για να δώσουμε οξυγόνο στις παραγωγικές δυνάμεις της Ελληνικής κοινωνίας, για να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό και αποτελεσματικό πατριωτικό κίνημα. Μπορούμε να γίνουμε ξανά ένα Έθνος με αυτοπεποίθηση και ταυτότητα. Αρκεί να το θελήσουμε. Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ δίνει σε όλους μας αυτή την ευκαιρία. Αξίζει να τολμήσουμε!

  Κατηγορία: