Εθνικά Θέματα

  Δημοσιεύτηκε: 15 Μάιος 2024

  Τα όσα συμβαίνουν στην γειτονιά μας τις τελευταίες ημέρες είναι αναμφισβήτητα οδυνηρά για την πατρίδα μας. Τουρκία, Σκόπια, Αλβανία, αλλά και Βουλγαρία, παίζουν χωρίς αντίπαλο με τα εθνικά μας δίκαια.

  Δημοσιεύτηκε: 05 Απρίλιος 2024

  Δεν είναι λίγα τα ελληνόφωνα ΜΜΕ που έχουν ξελιγωθεί από τα σορόπια που χύνουν αφειδώς πάνω στην εικόνα του νέου δήμαρχου Κωνσταντινούπολης (που είναι ο παλιός, δηλαδή επανεξελέγη) Εκρέμ Ιμάμογλου.

  Δημοσιεύτηκε: 04 Απρίλιος 2024

  Τι κι αν ο Φρέντη Μπελέρης είναι ακόμη στην φυλακή. Η Ντόρα Μπακογιάννη, αδελφή του Πρωθυπουργού και προσωπική του επιλογή για το Συμβούλιο της Ευρώπης έκανε ένα τεράστιο δώρο στους Αλβανούς του Κοσσυφοπεδίου, μαχαιρώνοντας πισώπλατα την Σερβία.

  Δημοσιεύτηκε: 13 Μάρτιος 2024

  Πριν από 18 χρόνια, στις 7 Νοεμβρίου 2006, παραβρέθηκα στην αίθουσα «Αβραάμ Μπεναρόγια» του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, όπου παρακολούθησα την εκδήλωση παρουσίασης του λεγόμενου «Μακεδονικού Αλφαβηταρίου».

  Δημοσιεύτηκε: 21 Φεβρουάριος 2024

  Συμπληρώθηκαν ήδη 5 χρόνια που η Ελληνική Βουλή επικύρωσε την προδοτική Преспански договор (δηλαδή την λεγόμενη «συμφωνία» των Πρεσπών), με την θετική ψήφο 153 βουλευτών της, τον Ιανουάριο του 2019.

  Δημοσιεύτηκε: 14 Φεβρουάριος 2024

  Η ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν διαχρονικά οι ελληνικές κυβερνήσεις την προπαγάνδα γειτονικών κρατών μας και κυρίως των βορείων γειτόνων μας, αναφορικά με θέματα ιστορίας και ταυτότητας, δεν ταιριάζει σε ένα κράτος που σέβεται την ιστορία και την κληρονομιά του.

  Δημοσιεύτηκε: 31 Ιανουάριος 2024

  Δύσκολος μήνας ο Γενάρης. Στενάχωρος. Ειδικά εκεί προς το τέλος του. Τέλη Γενάρη έφυγαν ο Μεταξάς, ο Γρίβας και ο Χριστόδουλος. Τέλη Γενάρη ντροπιαστήκαμε στα Ίμια από πολιτικούς της κακιάς ώρας και από κάποιους γαλονάδες της καριέρας.

  Δημοσιεύτηκε: 03 Δεκέμβριος 2023

  Είχε ενδιαφέρον να παρακολουθήσεις πως τα δελτία «ειδήσεων» απέφυγαν να παρουσιάσουν το πιο επίμαχο σημείο στις πιο πρόσφατες δηλώσεις Ερντογάν, όπου στον κατάλογο διεκδικήσεων πρόσθεσε και την Θεσσαλονίκη.

  Δημοσιεύτηκε: 29 Νοέμβριος 2023

  Η προσβολή εναντίον του πρωθυπουργού της χώρας είναι προσβολή εναντίον της πατρίδας και του λαού της. Άσχετα με το ποιος είναι ο πρωθυπουργός, άσχετα με το τι τον βαρύνει πολιτικά, άσχετα με όποια συμπάθεια ή αντιπάθεια του έχει ο κάθε πολίτης, έτσι πρέπει να το δούμε.

  Δημοσιεύτηκε: 20 Σεπτέμβριος 2023

  Το να αναπτύξει μία ανθρωπιστική πρωτοβουλία η πατρίδα μας στην Λιβύη είναι κάτι απολύτως κατανοητό και αποδεκτό, παρά το ότι αντίστοιχη συμφορά έχουμε υποστεί κι εμείς που μάλιστα αποτιμάται όχι μόνο σε νεκρούς και τεράστιες καταστροφές σε υποδομές και περιουσίες, αλλά και με μακροχρόνιες επιπτώσεις οικονομικές και κοινωνικές.

  Σελίδες