Ομιλία Βορίδη στο Μαρούσι

  • Δημοσιεύτηκε: 26 Μάιος 2004

    Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο Μαρούσι στις 26 Μαΐου στην προεκλογική ομιλία του προέδρου του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ Μάκη Βορίδη. Μέσα σε αγωνιστική ατμόσφαιρα τα μέλη και οι φίλοι του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ διατράνωσαν την θέλησή τους να αγωνισθούν ώστε το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ να ενισχυθεί σημαντικά σε αυτές τις εκλογές και να ισχυροποιηθεί ο πατριωτικός πόλος στην Ελλάδα.

    Ο Μάκης Βορίδης ανέπτυξε την πολιτική ατζέντα του κόμματος, από την αντιμετώπιση της παρανόμου μεταναστεύσεως έως την άρνηση εισόδου της Τουρκίας στην Ευρώπη. Ειδικότερα σε αυτό το θέμα, ο Μάκης Βορίδης ανέφερε τους προβληματισμούς του για τις θέσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι συμφωνούν στην είσοδο της Τουρκίας στην ΕΕ. «Αν δεχθούμε μία ισλαμική και ασιατική χώρα - όπως η Τουρκία - γιατί να μην δεχθούμε τότε και το Ισραήλ, το Μαρόκο και το Ουζμπεκιστάν;», τόνισε ο πρόεδρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ.

    Αξίζει να αναφερθεί η παταγώδης αποτυχία της Αριστεράς στην «αντισυγκέντρωση» που ετοίμασε για να εμποδίσει την ομιλία του Μάκη Βορίδη. Στο «αγωνιστικό της κάλεσμα» ανταποκρίθηκαν κάπου 10 αριστεριστές, οι οποίοι φώναζαν αντεθνικά συνθήματα, κρυπτόμενοι πίσω από τους άνδρες της Αστυνομίας!