ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

  Δημοσιεύτηκε: 10 Σεπτέμβριος 2015

  Η εφημερίδα

  Οι «Ελληνικές Γραμμές» είναι μία ηλεκτρονική εφημερίδα, συνέχεια της ομώνυμης εφημερίδας του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ. Βασικοί ιδεολογικοί άξονες των «Ελληνικών Γραμμών» είναι ο Ελληνικός εθνικισμός, η δημοκρατία, η ελεύθερη οικονομία και η εθνική αλληλεγγύη. Αρθρογραφούν σε αυτήν πολιτικά στελέχη, καθώς και φίλοι δημοσιογράφοι και πανεπιστημιακοί. Εκδίδεται από τον Μάιο του 1997.

  Η ηλεκτρονική έκδοση είναι προφανώς μη-κερδοσκοπική. Τα όποια έσοδα συγκεντρώνουν οι Ελληνικές Γραμμές από δωρεές ή τυχόν διαφημίσεις διατίθενται αποκλειστικά για την ανάπτυξη και προβολή τους, καθώς και για την διοργάνωση εκδηλώσεων. Κατηγορηματικά δηλώνουμε ότι ούτε το ελάχιστο ποσόν δεν περιέρχεται σε φυσικά πρόσωπα, καθ' ότι η εργασία των συντελεστών τους είναι εθελοντική.

  Οι στήλες της εφημερίδας είναι ανοικτές σε όλους τους Έλληνες. Μπορείτε να αποστέλλετε άρθρα (μέχρι 700 λέξεις) και ειδήσεις ή απλώς να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης webmaster@e-grammes.gr

  Ιστορικό του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ

  Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ είναι ένα Πατριωτικό κόμμα που ιδρύθηκε το 1994 και δραστηριοποιήθηκε πολιτικά από το 1998. Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ιδρύθηκε για να εκφράσει τους Έλληνες Πατριώτες, για να οικοδομήσει ένα Μέτωπο Εθνικής Αντιπολιτεύσεως, για να ανατρέψει την πολιτική της εθνικής υποτελείας, της συμμορφώσεως στα κελεύσματα των ξένων συμφερόντων και, ταυτόχρονα, να προτείνει ένα σύγχρονο δρόμο που κατοχυρώνοντας την Εθνική Κυριαρχία θα οδηγεί σε Ελευθερία, Δημιουργία και Ανάπτυξη.

    Δημαρχιακές Ευρωπαϊκές Εθνικές
  1998 0,6%    
  1999   0,12%  
  2000     0,18%
  2002 1,4%    
  2004   0,25% 0,1%

  Πρόεδρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ήταν ο δικηγόρος Μάκης Βορίδης. Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ συμμετείχε στις Δημοτικές Εκλογές του 1998 λαμβάνοντας 0,6% με υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων τον Μάκη Βορίδη. Στις Ευρωεκλογές του 1999 το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ έλαβε 0,12%, ενώ στις Εθνικές Εκλογές του 2000 συμμετείχε σε συνεργασία με την Πρώτη Γραμμή και έλαβε 0,18%. Στις Δημοτικές Εκλογές του 2002 το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ συμμετείχε σε 5 περιφέρειες και έλαβε κατά μέσο όρο 1,4% (1% στην Αθήνα με τον Μάκη Βορίδη, 1,2% στον Πειραιά με τον Χρήστο Χαρίτο, 1,2% στην Θεσσαλονίκη με τον Γιάννη Κουριαννίδη, 4,5% στην Καρδίτσα με τον Κώστα Καρδαρά και 2,2% στην Ανατολική Αττική με τον Μιλτιάδη Κρεμμύδα). Στις Εθνικές Εκλογές του 2004 το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ έλαβε 0,1%.

  Το πολιτικό κατεστημένο ευθύνεται για την εισβολή 1.500.000 λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, αλλά και για την υποστολή της Ελληνικής Σημαίας στα Ίμια. Η οικονομική αφαίμαξη των εργαζομένων και των μεσαίων στρωμάτων, ο αφελληνισμός της δημοσίας εκπαιδεύσεως από τους μαρξιστές και της Ελληνικής οικονομίας από το ξένο κεφάλαιο, η ανυπαρξία δημογραφικής πολιτικής, η προσπάθεια ταπεινώσεως της Ορθοδόξου Εκκλησίας, η αποθράσυνση του τουρκικού επεκτατισμού στην Κύπρο, στη Θράκη και το Αιγαίο, συνθέτουν μία ζοφερή πραγματικότητα που μόνο ανησυχία προκαλεί για το μέλλον του Ελληνικού έθνους.

  Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ στο 2ο Συνέδριό του, αλλά και με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής τον Μάιο του 2005, ανέστειλε την πολιτική λειτουργία του και κάλεσε τα στελέχη και μέλη του να ενταχθούν στον ΛΑ.Ο.Σ. προκειμένου να υπάρξει ένα ισχυρό και αποτελεσματικό ΜΕΤΩΠΟ εθνικής αντιπολιτεύσεως στην πατρίδα μας.