Υποψηφιότητα του Γιώργου Πισσαλίδη με τον συνδυασμό «Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική»

  • Δημοσιεύτηκε: 26 Απρίλιος 2014

    Αγαπητοί φίλοι,

    Σας πληροφορώ ότι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014, κατεβαίνω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική» του υποψήφιου δημάρχου Γιάννη Κουριανίδη, που έχει την στήριξη του ευρύτερου πατριωτικού χώρου της Θεσσαλονίκης (Εθνικό Μέτωπο, Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας, ΛΑ.Ο.Σ., Κοινωνία κ.λπ.)

    Οι περισσότεροι από εσάς με ξέρετε για την πατριωτική και παραδοσιοκρατική άποψη περί Τέχνης και Πολιτισμού για την οποία γράφω στα έντυπα του πατριωτικού χώρου («Ελληνική Αγωγή», «Ελεύθερος Κόσμος», «Ελληνικές Γραμμές»). Ενώ παλιότερα πρόβαλα την ελληνική μουσική μέσα από «έθνικ» περιοδικά (Folk Roots, Global Rhythm), οδηγούς «έθνικ» μουσικής (The Rough Guide on World Music) και «έθνικ» εταιρείες του εξωτερικού (συλλογές στην Music Network της Αγγλίας και Resistencia της Ισπανίας). Ή πιο πρόσφατα τα άρθρα και τις ομιλίες για την παραδοσιοκρατική οικονομική θεωρία του Διανεμισμού, που έχει υιοθετηθεί από συντηρητικά και πατριωτικά κόμματα του εξωτερικού ως λύση για την κρίση.

    Το ίδιο σκέφτομαι να κάνω ως γνήσιο τέκνο της Θεσσαλονίκης, αν βγω δημοτικός σύμβουλος κόντρα σε ένα γενικότερο εθνομηδενισμό σε Τέχνη και Πολιτική. Για αυτό και καλώ από όσους με διαβάζουν τόσα χρόνια να με τιμήσουν με την ψήφο τους ή να παροτρύνουν τους Θεσσαλονικείς φίλους τους να με ψηφίσουν.

    Μετά τιμής,
    Γιώργος Πισσαλίδης